Waarderingspakket

Toen Pak Het Uit vorig jaar de eerste stappen ging zetten met de opzet van het bedrijf, hebben we een aantal weken gepuzzeld over onze naam Pak Het Uit, maar vooral een bijpassende slogan. Na lang wikken en wegen kwamen we op ‘Samen investeren in waarderen’. Het onderstreepte in onze ogen perfect de missie van ons bedrijf, onze intentie om de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en de streekproducten een positie te geven en de intenties om goede doelen binnen onze streek financieel te steunen met de verkoop.

Ook wij hadden toentertijd geen enkel idee dat we met deze bizarre situatie te maken zouden krijgen en met het verschrikkelijke Corona-virus. Tegelijkertijd biedt het ons juist energie en betekenis om in deze tijden te blijven investeren in waarderen. Daarom heeft Pak Het Uit besloten om zich juist in deze periode maximaal in te zetten. Vanaf vandaag biedt Pak Het Uit vier waarderingspakketten aan met streekproducten. Bij deze pakketten staat het Beatrixziekenhuis te Gorinchem centraal als goede doel.

Naast deze financiële ondersteuning zal Pak Het Uit per 10e pakket een pakket doneren aan medewerkers van het Beatrix-ziekenhuis. Met dit idee willen wij ziekenhuizen helpen om noodzakelijke materialen aan te schaffen, maar ook een blijk van waardering te geven aan het zorgpersoneel die hart en ziel geven voor onze naasten. Samen investeren in waarderen. Helpen jullie mee?

Zakelijke bestelling?

Bel dan naar 06 8367 8876

Gratis verzending in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden op uw kantoor of nader aan te wijzen locatie!

1) Pak Het Uit volgt de algemene richtlijnen die door de overheid en RIVM worden opgelegd in verband met het Corona-virus met betrekking tot werk, hygiëne en bezorging.

2) Pak Het Uit behoudt het recht om, in het verlengde van artikel 1, bezorgingen van waarderingspakketten te koppelen en / of een specifieke bezorgdag te selecteren in het kader van efficiency.
b) Pak Het Uit zal bezorgingen van waarderingspakketten binnen Alblasserwaard / Vijfheerenlanden kosteloos verzorgen en door één persoon laten uitvoeren
c) Pak Het Uit draagt zorg voor het overhandigen van waarderingspakketten bij een PostNL-afleverpunt (tarieven van PostNL worden 1:1 doorberekend) indien klant ervoor kiest om het pakket (binnen Nederland) toe te zenden.

3) Indien de overheid verdere maatregelen treft waardoor het niet mogelijk is om de waarderingspakketten te leveren, biedt Pak Het Uit de volgende opties:
a) Indien de producten al besteld en geleverd zijn aan Pak Het Uit, wordt de leveringsdatum tot nader order opgeschoven
b) Indien de producten nog niet besteld of geleverd zijn aan Pak Het Uit, wordt de leveringsdatum tot nader order opgeschoven of wordt volledige restitutie verleend.

4) Pak Het Uit kan niet aansprakelijk worden gesteld voor situaties die zich voordoen met betrekking tot besluiten van de Overheid aangaande het Corona-virus, tenzij uitdrukkelijk kan worden bewezen dat Pak Het Uit zelf nalatig is geweest.

Winkelwagen (0)