Notenmix Pak Het Uit


Toevoegen

Deze notenmix is samengesteld speciaal voor Pak Het Uit en wordt in olie geroosterd waardoor de noten een lekkere bite hebben.

Deze notenmix is samengesteld speciaal voor Pak Het Uit en wordt in olie geroosterd waardoor de noten een lekkere bite hebben.

Amandelen

De amandel bestaat voor een groot deel uit eiwitten en wordt veel gebruikt in notenmixen en in de industriële verwerking. De amandelen die worden gebruikt zijn voornamelijk afkomstig uit Spanje en Italië.

Cashewnoten

Cashewnoten zijn de meest populaire noten. De noten die wij in de mix gebruiken zijn afkomstig uit West-Afrikaanse landen, met name Benin, Togo en Ivoorkust. Cashewnoten bevatten veel goede eigenschappen zoals eiwitten, fosfor, magnesium en ijzer.

Hazelnoten

Hazelnoten komen oorspronkelijk uit Turkije. Bijna drie kwart van de totale wereldoogst komt hier vandaan. Net als de amandel groeien hazelnoten voornamelijk in gebieden rond de Middellandse Zee. In hazelnoten zitten voornamelijk veel mineralen en vitamine E.

Pinda’s

Pinda’s worden oorspronkelijk niet tot de noten aangezien ze niet aan een boom groeien. De pinda’s is eigenlijk een peulvrucht en groeit onder de grond. In pinda’s zitten veel onverzadigde vetten en komen voornamelijk uit China en Argentinië.

Walnoten

Walnoten zijn erg gezond en komen voornamelijk uit Oost-Europese landen, de Verenigde Staten en uit Chili. Voornamelijk die uit Oost-Europa en de Verenigde Staten hebben een typische walnoten smaak, die iets wat bitter is. De Chileense walnoten zijn over het algemeen iets vlakker van smaak en is vaak is zoeter. Walnoten bevatten veel Omega-3 vetzuren en zitten boordevol antioxidanten.

Ingrediënten: Amandelen, Cashewnoten, Hazelnoten, Pinda’s, Walnoten, Archide Olie, (Zout)

Allergenen: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda’s en sesam

Inhoud: 250 gram