Notenmix Ongebrand


Toevoegen

Ongebrande noten zijn tegenwoordig erg populair. Met name omdat ze onbewerkt zijn en ze worden tegenwoordig vaak toegevoegd in de ontbijtyoghurt.

Ongebrande noten zijn tegenwoordig erg populair. Met name omdat ze onbewerkt zijn en ze worden tegenwoordig vaak toegevoegd in de ontbijtyoghurt.

Amandelen

Amandelen zijn samen met cashewnoten de populairste noten. Misschien zijn het ook wel de lekkerste noten. De amandelen die worden gebruikt zijn voornamelijk afkomstig uit Spanje en Italië en bevatten veel eiwitten.

Cashewnoten

Ook cashewnoten bevatten veel eiwitten. Daarnaast bevatten ze minder vetten dan andere noten, maar wel iets meer calorieën. De noten komen veelal uit West-Afrika.

Paranoten

Paranoten groeien maar op één plaats in de wereld en dat is in Zuid-Amerika. Dit zijn met name Brazilië, Bolivia en Peru. Paranoten bevatten een hoog gehalte selenium en daarnaast bevatten ze ook ijzer, zink, fosfor en kalium.

Pistache

Pistachebomen groeien voornamelijk in landen uit het Midden-Oosten. Voornamelijk Iran, Afghanistan & Pakistan zijn grote exportlanden voor deze noten. Daarnaast groeien ze ook in Italië en de Verenigde Staten. Pistachenoten zijn caloriearm en bevatten veel vitaminen en mineralen.

Pecannoten

De pecannoot is zoet van smaak. Pecannoten bevatten voornamelijk vitamine B en zink. Daarnaast wordt de noot steeds populairder in ons land en zie je ze in steeds meer gerechten en notenmixen terug komen. De noten komen voornamelijk uit de Verenigde Staten en uit Mexico.

Ingrediënten: Amandelen, Cashewnoten, Paranoten, Pistache, Pecannoten

Allergenen: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda’s en sesam

Inhoud: 250 gram