Noten Studentenhaver


Toevoegen

Onze studentenhaver bestaat uit gebrande noten, met daarin heerlijke Chileense rozijnen toegevoegd.

Onze studentenhaver bestaat uit gebrande noten, met daarin heerlijke Chileense rozijnen toegevoegd.

Amandelen

Amandelen zijn samen met cashewnoten de populairste noten. Misschien zijn het ook wel de lekkerste noten. De amandelen die worden gebruikt zijn voornamelijk afkomstig uit Spanje en Italië en bevatten veel eiwitten.

De amandelboom bloesemt enkele weken per jaar en dit is erg vroeg in het voorjaar. Uit deze bloesem zal uiteindelijk de noot zelf voort komen. De noot heeft een hard omhulsel welke eerst gekraakt moet worden om te noot te kunnen consumeren.

Cashewnoten

De cashewnoot is de vrucht van de cashewappel en groeien voornamelijk rond de evenaar. Ook cashewnoten bevatten veel eiwitten. Daarnaast bevatten ze minder vetten dan andere noten, maar wel iets meer calorieën. De noten komen veelal uit West-Afrika.

Hazelnoten

Hazelnoten komen oorspronkelijk uit Turkije. Bijna drie kwart van de totale wereldoogst komt hier vandaan. Net als de amandel groeien hazelnoten voornamelijk in gebieden rond de Middellandse Zee. In hazelnoten zitten voornamelijk veel mineralen en vitamine E.

Pecannoten

De pecannoot is zoet van smaak. Pecannoten bevatten voornamelijk vitamine B en zink. Daarnaast wordt de noot steeds populairder in ons land en zie je ze in steeds meer gerechten en notenmixen terug komen. De noten komen voornamelijk uit de Verenigde Staten en uit Mexico.

Rozijnen

De rozijnen zijn afkomstig uit Chili en worden zongedroogd. Er zitten geen toegevoegde suikers in, de suikers die er in zitten zijn natuurlijk. Door rozijnen toe te voegen in deze mix ontstaat een lekkere mix die zowel zoet als zout is.

Ingrediënten: Amandelen, Cashewnoten, Hazelnoten, Pecannoten, Rozijnen, Archide Olie

Allergenen: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda’s en sesam

Inhoud: 250 gram