Noten Powermix


Toevoegen

De powermix is een samenstelling van de meest gebruikte noten en is onbewerkt.

De powermix is een samenstelling van de meest gebruikte noten en is onbewerkt.

Amandelen

Amandelen zijn samen met cashewnoten de populairste noten. Misschien zijn het ook wel de lekkerste noten. De amandelen die worden gebruikt zijn voornamelijk afkomstig uit Spanje en Italië en bevatten veel eiwitten.

Cashewnoten

Ook cashewnoten bevatten veel eiwitten. Daarnaast bevatten ze minder vetten dan andere noten, maar wel iets meer calorieën. De noten komen veelal uit West-Afrika. Verder bevatten cashewnoten ook diverse mineralen die belangrijk zijn om het lichaam gezond te houden.

Hazelnoten

Hazelnoten komen oorspronkelijk uit Turkije. Bijna drie kwart van de totale wereldoogst komt hier vandaan. Net als de amandel groeien hazelnoten voornamelijk in gebieden rond de Middellandse Zee. In hazelnoten zitten voornamelijk veel mineralen en vitamine E.

Pecannoten

De pecannoot is zoet van smaak. Pecannoten bevatten voornamelijk vitamine B en zink. Daarnaast wordt de noot steeds populairder in ons land en zie je ze in steeds meer gerechten en notenmixen terug komen. De noten komen voornamelijk uit de Verenigde Staten en uit Mexico.

Macadamia

De macadamia noten vinden hun oorsprong in Australië. Dit is tevens met Zuid-Afrika de grootste exporteur van de macadamia noten. Zij zorgen samen voor ongeveer 75% van de wereldoogst. Macadamia bevatten veel onverzadigde vetzuren. De macadamia’s die in deze mix zitten komen uit Kenia.

Walnoten

Walnoten zijn erg gezond en komen voornamelijk uit Oost-Europese landen, de Verenigde Staten en uit Chili. Voornamelijk die uit Oost-Europa en de Verenigde Staten hebben een typische walnoten smaak, die iets wat bitter is. De Chileense walnoten zijn over het algemeen iets vlakker van smaak en is vaak is zoeter. Walnoten bevatten veel Omega-3 vetzuren en zitten boordevol antioxidanten.

Ingrediënten: Amandelen, Cashewnoten, Hazelnoten, Pecannoten, Macadamia, Walnoten

Allergenen: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda’s en sesam

Inhoud: 250 gram