Noten Elitehaver


Toevoegen

Elite haver is een mix van ongebrande noten in combinatie met rozijnen.

Elite haver is een mix van ongebrande noten in combinatie met rozijnen.

Amandelen

Amandelen zijn samen met cashewnoten de populairste noten. Misschien zijn het ook wel de lekkerste noten. De amandelen die worden gebruikt zijn voornamelijk afkomstig uit Spanje en Italië en bevatten veel eiwitten.

Hazelnoten

Hazelnoten komen oorspronkelijk uit Turkije. Bijna drie kwart van de totale wereldoogst komt hier vandaan. Net als de amandel groeien hazelnoten voornamelijk in gebieden rond de Middellandse Zee. In hazelnoten zitten voornamelijk veel mineralen en vitamine E.

Paranoten

Paranoten groeien maar op één plaats in de wereld en dat is in Zuid-Amerika. Dit zijn met name Brazilië, Bolivia en Peru. Paranoten bevatten een hoog gehalte selenium en daarnaast bevatten ze ook ijzer, zink, fosfor en kalium.

Pecannoten

De pecannoot is zoet van smaak. Pecannoten bevatten voornamelijk vitamine B en zink. Daarnaast wordt de noot steeds populairder in ons land en zie je ze in steeds meer gerechten en notenmixen terug komen. De noten komen voornamelijk uit de Verenigde Staten en uit Mexico.

Rozijnen

De rozijnen zijn afkomstig uit Chili en worden zongedroogd. Er zitten geen toegevoegde suikers in, de suikers die er in zitten zijn natuurlijk. Door rozijnen toe te voegen in deze mix ontstaat een lekkere mix die zowel zoet als zout is.

Walnoten

Walnoten zijn erg gezond en komen voornamelijk uit Oost-Europese landen, de Verenigde Staten en uit Chili. Voornamelijk die uit Oost-Europa en de Verenigde Staten hebben een typische walnoten smaak, die iets wat bitter is. De Chileense walnoten zijn over het algemeen iets vlakker van smaak en is vaak is zoeter. Walnoten bevatten veel Omega-3 vetzuren en zitten boordevol antioxidanten.

Ingrediënten: Amandelen, Hazelnoten, Paranoten Pecannoten, Rozijnen, Walnoten

Allergenen: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda’s en sesam

Inhoud: 250 gram