Offerte Aanvragen

Offerte versturen.. Wat nu?

Nadat u de gewenste producten heeft geselecteerd, kunt u hieronder uw gegevens invullen. Ook kunt u in een kolom het aantal pakketten invullen die u wenst af te nemen. Nadat dit heeft plaatsgevonden, dient u met één simpele druk op de knop de offerte in.

Pak Het Uit zal de offerteaanvraag digitaal bevestigen, om vervolgens binnen twee werkdagen een offerte op maat aan te bieden. In het kader van klantgerichtheid kan het voorkomen dat Pak Het Uit telefonisch contact zoekt, bijvoorbeeld om de leverdatum of het tijdstip te overleggen en / of wijzigingen in het assortiment door te geven.

Pak Het Uit doneert per afgenomen doos een bedrag naar een goed doel naar keuze van de opdrachtgever of een door Pak Het Uit gekozen goed doel. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar een goed doel in de regio Alblasserwaard of Vijfheerenlanden (dagbesteding, zorgboerderij, zorginstelling), maar de wens van de klant is en blijft hierbij leidend.

Het gedoneerde bedrag per afgenomen doos wordt vermeld op de offerte die wordt aangeboden en is inbegrepen in de aangeboden (totaal)prijs. Er volgt geen extra factuur / bedrag wat betaald moet worden naast de afgenomen pakketten. Indien opdrachtgevers naast de donatie van Pak Het Uit onverhoopt meer geld willen doneren, zal dit apart worden vermeld in de offerte.

Na bevestiging van uw bestelling gaat Pak Het Uit met uiterste zorg aan de slag. Pak Het Uit zorgt voor haar eigen logistieke proces. Dit betekent dat uw producten persoonlijk door ons worden ingepakt, waarbij extra aandacht wordt geschonken aan de versproducten.

Pak Het Uit zal op de door u aangegeven leverdatum uw bestelling persoonlijk komen afleveren. Ondanks dat Pak Het Uit vanuit de relatie en verbinding de voorkeur heeft om uw bestelling persoonlijk te bezorgen, is het mogelijk om (tegen meerprijs) de bestelling via postorderbedrijf te laten bezorgen.

  Uw pakket is nog leeg. Vul het pakket snel met de lekkerste streekproducten!


  Doos met skyline (+ € 0,-)Rotan mandje (vanaf € 6,- i.v.m. aantal producten)

  phu doos of mand

  Ik machtig hierbij Pak Het Uit om een goed doel naar keuze te selecterenIk wil zelf een goed doel selecteren, namelijk:

  Pak anders nog iets?

  Iets toegevoegd? Laad dan deze pagina opnieuw.

  Winkelwagen (0)