Wijngaard Domein Oosteind

Wijngaard Domein Oosteind

Onderneming: Wijngaard
Locatie: Goudriaan
Landstreek: Alblasserwaard
Opgericht in:

Adres: Zuidzijde 85A
2977 XC  Goudriaan
Website: www.domeinoosteind.nl
E-mail: bas.kon@planet.nl

Wijngaard Domein Oosteind
Wijngaard Domein Oosteind
Wijngaard Domein Oosteind
Wijngaard Domein Oosteind
Wijngaard Domein Oosteind

Domein Oosteind is een wijngaard gelegen in de Alblasserwaard, een prachtige streek in de provincie Zuid-Holland, ten oosten van Rotterdam. De Alblasserwaard wordt in het noorden begrensd door de rivier de Lek, in het zuiden door de Merwede en in het westen door de Noord.

Dat de wijnbouw in Nederland in opkomst is, blijkt wel uit de vele wijngaarden die ons landje inmiddels rijk is. Ook de Alblasserwaard is een streek waar de druivenplant uitstekend gedijt. Met liefde, zorg en vakmanschap streven wij ieder jaar weer naar een optimaal resultaat.

Onze wijnen zijn hiervan het beste bewijs. En dat proeft u…

Zowel de teelt als de vinificatie voeren wij volledig in eigen beheer uit. Druiven worden verwerkt in de wijnmakerij. Rijping van de wijn vindt plaats in de kelder onder het huis. Hier is de temperatuur zowel ’s zomers als ’s winters constant. Ook de botteling gebeurt op locatie.

Onze wijnen zijn te koop op de wijngaard zelf. Daarnaast zijn de wijnen te koop bij een aantal landwinkels en winkels die streekproducten verkopen in de omgeving. De wijnen van domein Oosteind zijn bij de (inter) nationale wijnkeuring te België bekroond met 3 medailles.

Hieronder een aantal van zijn producten:

Winkelwagen (0)