Wijngaard De Vyf Heeren

De Vyf Heeren

Onderneming: Wijngaard
Locatie: Leerbroek
Landstreek: Vijfheerenlanden
Opgericht in: 2002

Adres: Middelkoop 27
4245 TR Leerbroek
Website: www.vyfheeren.nl
E-mail: info@vyfheeren.nl

De Vyf Heeren
De Vyf Heeren
De Vyf Heeren

Wijnranken met veelbelovende trossen, een perenboom en manshoge zonnebloemen: de wijngaard De Vyf Heeren van wijnmaker Ard Bos in Leerbroek ademt een idyllische sfeer uit.

De wijnen die Ard produceert hebben tot de verbeelding sprekende namen als Vin de Noix, Malus en Rode vruchten… In grote houten kisten staan ze opgeslagen in de mooie voorraadruimte achter zijn huis.

Ard begon met het maken van wijn rond 2000. Het maken van dranken van vruchten zit in de familie, hij heeft het niet van een vreemde. Met de kennis van generaties en de wil om een fantastisch product te maken produceert wijngaard de Vyf Heeren tegenwoordig op kleine schaal, eerlijke en natuurlijke vruchtenwijnen

Internationale erkenning is er ook! Wijngaard de Vyf Heeren haalde een 1ste plaats tijdens een internationale wijn- en likeurkeuring, uitgeschreven door de Federatie van Amateur Wijn en Bier Gilden.

“Natuurlijk ben ik trots op de erkenning, Dat helpt bij de bekendheid van mijn producten, en het is ook een stukje bevestiging. Je voelt je toch wel serieus genomen, als je ineens gevraagd wordt voor tv en zo”.

Winkelwagen (0)