Wijngaard Chateau du Tets

Chateau du Tets

Onderneming: Wijngaard
Locatie: Goudriaan
Landstreek: Alblasserwaard
Opgericht in: 1985

Adres: Van Tetsstraat 8
2977 AL Goudriaan
Website: www.chateaudutets.nl
E-mail: chateaudutets@gmail.com

Chateau du Tets
Chateau du Tets
Chateau du Tets
Chateau du Tets

Chateau du Tets is een echt familie ‘bedrijf’. In 1985 begon Adrie Krielaart een kleine wijngaard in Goudriaan die met de jaren steeds groter en professioneler werd. Het ‘wijnvirus’ werd al snel overgedragen op de kinderen waarbij M. Krielaart medio 2010 mede-eigenaar werd van de wijngaard en dochter Marileen Krielaart¬† als wijnproever en portefeuille-houder PR eveneens belangrijk is voor het wijngoed. Tot slot is Hannie Krielaart supportive als di mama di familia.

Als echte pioniers blijven wij ieder jaar opnieuw uitproberen met nieuwe rassen en vernieuwende wijze van wijn maken. Daarbij is de combinatie van druivenrassen die passen bij ons (veranderende) Nederlandse klimaat zeker van belang.

Een uit de hand gelopen hobby, zo noemen wij het vaak. De vele uren ‘tuinieren’ het hele jaar door zijn echter een bijna dagelijkse bezigheid. We vinden het dan ook uitermate leuk om anderen te inspireren tot het planten van druivenplanten met alle bijkomende ‘snoei’ en behandel technieken van dien.

Hieronder een aantal van zijn producten:

Winkelwagen (0)