Keurslager Muilwijk

Keurslager Muilwijk

Onderneming: Keurslager
Locatie: Ameide
Landstreek: Alblasserwaard
Opgericht in: 1918

Adres: Prinsengracht 34
4233 EW Ameide
Website: www.muilwijk.keurslager.nl
E-mail: info@muilwijk.keurslager.nl

Keurslager1
Keurslager Muilwijk
Keurslager Muilwijk
Keurslager Muilwijk

“Adrianus Muilwijk (opa) is in 1918 de winkel begonnen. In 1946 nam zijn zoon, Aart Muilwijk, de winkel van hem over. Van 1978 tot en met 2013 was Simon Muilwijk de eigenaar van de winkel en won vele prijzen met zijn eigengemaakte producten. Door deze rijke historie en veel know-how kunt u nog elke dag terecht voor deze heerlijke, ambachtelijke producten die bij Keurslagerij Muilwijk nog steeds zelfgemaakt worden.

Wat dacht u van onze befaamde grilworst, onze overheerlijke rookworst en achterham waarmee we meerdere malen kampioen geworden zijn.”

Slager is een vak. Een vak dat we als Keurslager goed verstaan. Dit vakmanschap uit zich in ons assortiment ambachtelijke producten. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is. Wij zorgen voor het beste stukje vlees.

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Peter Tap, sinds 1 januari 2014 trotse eigenaar van Keurslagerij Muilwijk in het prachtige Ameide. Op 14-jarige leeftijd ben ik in het slagersvak gerold en gelijk verliefd geworden op dit mooie ambacht. Na ruim 25 jaar werkzaam geweest te zijn als chef- winkelslager in verschillende Keurslagerijen, wilde ik graag een eigen Keurslagerij runnen.

Toen ik in contact kwam met Simon Muilwijk, een vakman in hart en nieren en een begrip in de regio, wist ik het meteen : zo’n slagerij had ik voor ogen ! Een mooie nieuwe winkel, alle producten ambachtelijk bereid én een team van enthousiaste medewerkers. Mijn visie is helder, doorgaan waar Simon is gestopt én tegelijkertijd vernieuwend bezig zijn, inspelend op de wensen van de hedendaagse consument. We staan elke dag voor u klaar met heerlijke, zelfgemaakte producten dus kom gerust langs. U bent van harte welkom!

Hieronder een aantal van zijn producten:

Winkelwagen (0)