Kerstpakketten met streekproducten

Bekijk hier al onze standaardpakketten

Naast de optie om zelf kerstpakketten samen te stellen bieden wij ook een aantal standaard kerstpakketten met streekproducten aan. Hiermee wilt Pak Het Uit de zorgen en/ of keuzestress van de klant ontnemen.

Er zijn verschillende soorten kerstpakketten met streekproducten, natuurlijk allemaal rijk gevuld met streekproducten uit de Alblasserwaard/ Vijfheerenlanden.

De meerwaarde van kerstpakketten met streekproducten van Pak Het Uit?

Natuurlijk gaat het voor de ontvanger vaak om de inhoud van het kerstpakket. Dit vinden wij ook logisch! Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat organisaties kerstpakketten ook zien als een mooie kans om zich te onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Pak Het Uit stelt per verkochte kerstpakket een budget beschikbaar wat direct en 100% naar een goed doel gaat. Dit goede doel kan geselecteerd worden door organisaties zelf, maar de keuze kan ook uitbesteed worden aan Pak Het Uit.

Zelfde concept, ander assortiment van streekproducten!

Pak Het Uit is niet alleen een product. Het is een concept en een gevoel of emotie wat verkocht wordt. Het enige wat regelmatig terug zal keren is de karakteristieke zwart-witte bedrukking van de doos, die ook te vinden is op onze bierviltjes en kaartspellen.

Voelt u dus niet geremd om op zoek te gaan naar een ander kerstpakket? Pak Het Uit vult het assortiment van streekproducten blijvend aan met nieuwe leveranciers van zowel food als non-food producten, waardoor ieder jaar nieuwe combinaties mogelijk zijn voor uw kerstpakketten!

Op basis het aantal kerstpakketten die u selecteert, kunt u een offerte digitaal opvragen. Binnen twee werkdagen zult u op transparante wijze een offerte op maat krijgen op basis van de geselecteerde streekproducten.

Het gewenste aantal pakketten kunt u doorgeven op de offertepagina.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief de BTW.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief de BTW.

Winkelwagen (0)